Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Κοντά στην παραμονή ο Ορχομενός

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 1-5
Σαρωτικός ο Ορχομενός στο β’ ημίχρονο «διέλυσε» 5-1 τον Πήγασο και τώρα χρειάζεται έναν βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό για να οριστικοποιήσει την παραμονή του στην α’ κατηγορία. Αντίθετα ο Πήγασος μετά και από αυτή την ήττα αποχαιρέτησε την α’ κατηγορία.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα γκολ και από μια καλή ευκαιρία. Στο 8* ο Γιοβανάκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Παβλόφ και στο 20* ο Κοντελές με σουτ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαντουλίδη. Στο 29* ο Πήγασος προηγήθηκε 1-0 με σκόρερ τον Παβλόφ και οκτώ λεπτά αργότερα ο Ορχομενός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Βλάχο.
Στην επανάληψη η ομάδα της ΑΕΟ ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο που υπέκυψε φυσιολογικά. Στο 53* πάλι ο Βλάχος έκανε το 1-2 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκικόπουλος έκανε το 1-3.
Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Κοντελές με δυο προσωπικά του γκολ στο 88* και 90*.
Διακρίθηκαν οι Κοντελές, Βλάχος, Μιχαλόπουλος, Θεοχάρης (Ορχ.) και οι Αλαφογιάννης, Παβλόφ, Καρακικές Λεων., Καβρούζος (Πηγ.).
Καλή η διαιτησία του Τσαρνά (Αποστόλου – Μιχαηλίδης). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κώστας Βασιληάς.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μαντουλίδης, Αλαφογιάννης, Χεινόπορος, Κουτσόπουλος, Αγγέλου, Καρακικές Λουκ., Καβρούζος, Παβλόφ, Μπόϊτσεφ (46* Καρακικές Λεων.), Αποστόλου, Ιωάννου (65* Καλλιαντάσης Χ.).
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ: Γιοβανάκης, Θεοχάρης, Στεφάνου (80* Αναστασίου), Λούτσας, Βελέντζας, Κοντελές, Κραβαρίτης, Γκικόπουλος (62* Γκουλής), Βλάχος (83* Καραβασίλης), Ψαλλίδας, Μιχαλόπουλος.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0
Αν και αδιάφορος ο Παρνασσός (ήδη έχει παραμείνει στην κατηγορία) εν τούτοις κέρδισε και τον Ιωνικό 2-0 πετυχαίνοντας το απόλυτο των νικών στην διαδικασία των play – out. Από την άλλη πλευρά για τον Ιωνικό τα πράγματα δυσκόλεψαν και θα πρέπει να κερδίσει τον Ορχομενό στο τελευταίο παιχνίδι, θέλοντας όμως να μην κερδίσει ο Πήγασος τη Δαύλεια, για να παραμείνει αυτός στην κατηγορία.
Η ομάδα της Αράχωβας είχε σε μεγάλα κέφια τον Λουκά Γκαλαμέλο που με δυο δικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη.
Στο 32* σε κόρνερ του Καρδαρά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με πλασέ από πλάγια άνοιξε το σκορ και στο 82* διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Να τονίσουμε ότι ο Ιωνικός από το 35* αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πλάκου.
Διακρίθηκαν οι Ντέμος, Μανώλης, Πέρβελης Π., Γκαλαμέλος (Παρν.) και οι Γροντάς, Τσούγης (Ιων.).
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Παπαδά (Σκλιάς – Μπασιάκος). Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Μιχαηλίδης.

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Δημητράς, Σνιγκούρ, Ντέμος, Μανώλης, Λάμπρου, Γκαλαμέλος, Καρδαράς, Πέρβελης Π., Μπότσι (80* Πουλούκι), Παπασιδέρης (62* Πέρβελης Ι.), Μαρτιναίος.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Λυμπερίου, Γροντάς, Σπουρλής (65* Κιλιμτζίδης), Χαροκόπος, Κουτράκης, Παπαδημητρίου, Βυλλιώτης, Γκούμας (69* Μανιώτης), Τσούγης, Πλάκου, Φαγκρέζος (46* Λυμπέρης).

ΑΓΩΝΕΣ  PLAY - OUT

Πήγασος – Παρνασσός   0-4

Παρνασσός - Δαύλεια  2-1
Ιωνικός – Πήγασος  1-2

Ορχομενός – Παρνασσός  0-1

Παρνασσός – Ιωνικός  2-0
Πήγασος – Ορχομενός   1-5

Ιωνικός - Ορχομενός  15/5
ΠήγασοςΔαύλεια    15/5

Βαθμολογία  playout

Παρνασσός    5         12-1    15
Ορχομενός     4         11-2      9
---------------------------------------------------
Ιωνικός           4          7-4      6
Πήγασος        4          6-10     6
Δαύλεια          4           4-2      3
Παμβαγιακός  5          0-15     0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου