Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Α.Ε.Λιβαδειάς: "Ήταν εκπρόθεσμο"

Η Λιβαδειά έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ματς με αντίπαλο την Κηφισιά, στο οποίο ηττήθηκε, γεγονός που εξανέμισε τις τελευταίες τους ελπίδες για άνοδο στη Β’ Εθνική. Έτσι, μετά από τη διοίκηση και οι παίκτες των Βοιωτών εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας πνέουν μένεα κατά των ρέφερι της αναμέτρησης…

Αναλυτικά:
"Εκ μέρους το παικτών της Α.Ε. Λιβαδειάς θα ήθελα να καταγγείλω τα όσα έγιναν στο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΝ Κηφισιάς και της ομάδα μας Α.Ε. Λιβαδειάς που σκοπό είχαν την ήττα της ομάδα μας και την στέρηση της τελευταίας ελπίδας για άνοδο, αλλά ακόμη και της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.
Μετά από 39:55 λεπτά παιχνιδιού κι ενώ απέμεναν 5.8 για το τέλους του παιχνιδιού και η ομάδα μας είχε κερδίσει την κατοχή παίζοντας καταπληκτική άμυνα και ενώ το σκορ είναι 64-66 υπέρ της ομάδα μας:
Δεν δίνεται καταφανέστατο αντιαθλητικό φάουλ εις βάρους του αθλητή της ομάδας μας, Δελέγκου (νο10) από τους παίκτες της Κηφισιάς που κρατούσαν την φανέλα και εφόσον η μπάλα δεν είναι ενεργή η παράβαση είναι αντιαθλητικό φάουλ όπως ορίζει ο κανονισμός.
Η μπάλα πήγε στον αθλητή της ομάδας μας Πολίτη Νο6 που ούτε σε αυτόν καταλογίζεται φάουλ από αθλητή της Κηφισιάς και ενώ κάνει μόλις μια ντρίπλα προσπαθεί να πασάρει στον αθλητή της ομάδας Βέλλιο Νο 11 που έφευγε μόνος του στο αντίπαλο καλάθι ο διαιτητής σφυρίζει προς έκπληξη όλων μας μεταφορά. η κατοχή αδίκως πηγαίνει στην ομάδα της Κηφισιάς οι οποίοι έχουν μια τελευταία ευκαιρία (αφού τους το επέτρεψαν οι διαιτητές) να διεκδικήσουν το ματς.
3:5 και η κατοχή στην ομάδα της Κηφισιάς όπου προσπαθεί να τροφοδοτήσει κάποιον παίκτη της και εκεί παρεμβάλλεται ο παίκτης της ομάδας μας Ψάλτου Νο 15 και προσπαθώντας να κλέψει την μπάλα την πετάει έξω και ενώ απομένουν 2:7 για το τέλος.
2:7 για το τέλος και επαναφορά μπροστά από το πάγκο μας.Η εισαγωγή της μπάλας γίνεται στον αθλητή της ομάδας της Κηφισιάς Νικητής Νο4 και ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους 2 παίκτες μας που του κάνουν double-team Τερματζίδη Νο7 και Πολίτη Νο6 πατάει την έξω από το γήπεδο (ούτε καν την πλάγια γραμμή) και βάζει ένα απίστευτο σουτ μεν αλλά καθόλα έγκυρο δε. Καθώς πατούσε έξω από το γήπεδο την ώρα που ντριπλάρει και μετά εκτέλεσε την προσπάθεια, η οποία είναι για 2 πόντους και θα έστελνε το ματς στη παράταση. Άτυπος μεν. Όμως γιατί είπαμε ο αθλητής Νο4 ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ό διαιτητής της γραμμής μετράει το καλάθι και μάλιστα τρίποντο προς έκπληξη του πάγκου μας που διαμαρτύρεται δίνοντας την νίκη στην ομάδα της Κηφισιάς και στερώντας από εμάς την δίκαιη νίκη μας και της ποιες ελπίδες μπορεί να έχουμε για την πρώτη θέση καθώς η διαφορά με την Κηφισιά θα ήταν στον ένα βαθμό και στην ισοβαθμία η ομάδα μας θα είναι καλύτερη καθώς θα την έχουμε κερδίσει 2 φορές.
Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να εξετάσουν προσεκτικά το βίντεο του αγώνα και να αναλύσουν την επίμαχη φάση που κρίνει το παιχνίδι και να σκεφτούν τις προσπάθειες μας που κάναμε εμείς εντός αγωνιστικού χώρου.
Τους θυμίζουμε επίσης ότι υπάρχει δεδικασμένο μεταξύ της Α.Ε.Κ και του Πανιωνίου που ενώ ο αγώνας είχε κατακυρωθεί υπέρ του Πανιωνίου με εκπρόθεσμο καλάθι. η επιτροπή εξέτασε το βίντεο και κατοχύρωσε τον αγώνα στην ΑΕΚ.
Διότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο... Πόσο μάλλον όταν ένας παίκτης είναι εκτός αγωνιστικού χώρου.
Επίσης θέλουμε να καταγγείλουμε τον κ. Αποσκίτη που η εταιρεία του ήταν υπεύθυνη για την καταγραφή του ομώνυμου αγώνα.(είναι παλιός αθλητής και παλιός προπονητής και τον θαυμάζαμε για το ήθος του) ότι μερολήπτησε κατά της ομάδας μας σβήνοντας από το DVD τις επίμαχες φάσεις για την ομάδα μας καθώς μας είπε ότι πατήθηκε το καλώδιο ή ο μικρός που ήταν στο γήπεδο δεν πάτησε εγκαίρως το PLAY. Δια μαγείας μάλλον στις φάσεις που αδικούμαστε εμείς και η ομάδα μας.
Του ζητάμε να παραδώσει το πρωτότυπο DVD επαρκές χωρίς τα απαραίτητα κοψίματα που έγιναν είτε από λάθος είτε εσκεμμένα για να δικαιωθούμε πανηγυρικά.
Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μιλούσαμε ως αθλητές αυτοί την στιγμή αν δεν είχαμε βγει έξω από τα ρούχα μας»

με τιμή
οι παίκτες της Α.Ε.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου